Avatars

eriknorth

Well-known member
Joined
Jan 28, 2002
Posts
148
Total Time
almost
Well, that old post about this was getting clustered up with checks, so:

I'm trying to get a picture from my own website on as my avatar. It is one that moves, like Timebuilder's or whoever. I am not that brilliant with computers, but how do I get it to point to that picture as a URL? I tried typing the website address in there and stuff, but that obviously did not work. When I save the picture, it saves it as a BMP, which the system won't accept. Here is the website if you need to see it to help me. Thanks! (by the way, that site is under serious construction, so it is not interesting yet):
www.geocities.com/claybenfield
 

aero99

just a member, not senior
Joined
Nov 26, 2001
Posts
394
Total Time
10PM
Save as a Jpeg on your computer. When you save it you will have to specify what type of file-(ie jpeg under "save as"). Then point the url to the file your pic is in. Use the browse function in the user options screen once you have saved it to your computer.
 

bobbysamd

Well-known member
Joined
Nov 26, 2001
Posts
5,710
Total Time
4565
You may have to size it to 150 x 150 pixels for it to fit. Try using Windows Paintbrush for that.
 

aero99

just a member, not senior
Joined
Nov 26, 2001
Posts
394
Total Time
10PM
hey bobby, maybe we can start invoicing for computer issues.
:)

just kidding....already do that for a living and I'm not so sure why sometimes!
 

bobbysamd

Well-known member
Joined
Nov 26, 2001
Posts
5,710
Total Time
4565
Computer work

Perhaps. Maybe I could make enough money to afford to fly again. $100+/hr. for a 172 and instructor is just too rich for my blood. :(
 

aero99

just a member, not senior
Joined
Nov 26, 2001
Posts
394
Total Time
10PM
Well, I have flown once in 7 months...so does that answer your question?

Starting a second company in the same line of work.....somehow, the thought process of two businesses tells me I will be able to afford to fly again......then again....
 

eriknorth

Well-known member
Joined
Jan 28, 2002
Posts
148
Total Time
almost
Well, I got it to accept the picture (I sized it to 75%), but as you can see, it doesn't move (the oy should be moving around). How do i get it to move?:confused:
 

alimaui

Well-known member
Joined
Mar 23, 2002
Posts
207
Total Time
150+
aero99 said:
hey bobby, maybe we can start invoicing for computer issues.
:)

just kidding....already do that for a living and I'm not so sure why sometimes!
Alright, if you make housecalls for computer issues, you can invoice. Mine is the big pink one with the corvette in the front ;)

Ali
 

bobbysamd

Well-known member
Joined
Nov 26, 2001
Posts
5,710
Total Time
4565
Hey, Erik

You must have done something right. It's moving on my machine. I use IE 6.0 at home and at work.
 

eriknorth

Well-known member
Joined
Jan 28, 2002
Posts
148
Total Time
almost
Yes, our wonderful webmaster fixed it for me. Thank you webmaster!:D
 
Top